Geven om molens is geven aan molens! Aan crowdfunding projecten kunt u direct een bijdrage leveren. U steunt dan een bepaalde restauratie of onderhoud aan een specifieke molen. Met direct zichtbaar resultaat na afronding van de werkzaamheden.
Wilt u zelf een crowdfunding actie beginnen voor een molen? Klik dan hier.

 1. Geef aan De Ceres

  Noord-Holland
  Tijdens oudjaarsnacht raakte molen Ceres in Bovenkarspel zwaar beschadigd door een ernstige brand. Voor molenvrijwilligers en inwoners van het dorp een harde klap, want Ceres vertolkte een grote rol in de samenleving. Dáárom moet de molen snel terugkeren en worden gerestaureerd. Gun door te geven de Ceres een nieuw leven!

  Bekijk project

  €12.560,43 gedoneerd
 2. Nieuwe beplanking voor De Vlijt

  Overijssel
  Korenmolen De Vlijt heeft uw hulp nodig! De onderste helft van deze molen is bekleed met geteerde houten planken. Deze zijn aan dringend vernieuwing toe. De molenstichting is al een heel eind op weg om de benodigde € 84.000 binnen te halen, alleen voor de laatste loodjes is uw gift onmisbaar!

  Bekijk project

  €1.929,00 donated of €3.500,00 goal

Algemene donatie

U kunt ook alle molens in Nederland steunen met een algemene donatie. Uw bijdrage wordt dan ingezet voor molens die dringend (groot) onderhoud nodig hebben en hiervoor een goedgekeurde projectaanvraag hebben ingediend.