Help de Nooit Gedacht aan nieuwe fokken!

Wie in de omgeving kent hem eigenlijk niet? Molen Nooit Gedacht in Warnsveld. De stoere grote molen aan de Molenstraat die al meer dan 100 jaar over Warnsveld waakt. Als u naar de molen kijkt, lijkt van een afstandje alles naar wens ‘te draaien’. Maar wie dichterbij komt ziet dat op één van de twee roeden de fokken, de gebogen houten profielen aan de wieken, zijn verwijderd. Ze waren zo slecht dat langer draaien met de fokken onverantwoord was. Grote delen waren verrot en er waren al stukken afgebroken. Metalen strips hielden ze nog bij elkaar. Voor een toelichting van molenaar Dirk-Jan Abelskamp klik hier

€ 15.000
Zo’n prachtige molen als de Nooit Gedacht verdient dringend nieuwe volwaardige fokken. En met uw hulp kan dat! Om de molen van nieuwe fokken te voorzien is € 15.000 nodig. Een flink bedrag. Daarom vragen wij een bijdrage van iedereen die de molen een warm hart toedraagt.

Samen krijgen we het zeker voor elkaar!

Elke bijdrage is welkom!

Monument van het jaar
Dit jaar is de stellingkorenmolen, eigendom van vereniging De Hollandsche Molen, Het Monument van het Jaar van Zutphen. Die titel is meer dan verdiend. De molen is immers de trots van het dorp en de enthousiaste en gastvrije molenaars stellen hem elke zaterdag open voor het publiek.

Reacties

Over de molen

Molen Nooit Gedacht
Warnsveld, Gelderland
www.molennooitgedacht.nl

Molen Nooit Gedacht