Schilderbeurt voor molen Rijn en Lek

De wieken, stelling en andere houten delen van deze unieke molen in Wijk bij Duurstede zijn dringend aan onderhoud toe. Met een grondige verfbeurt wordt ernstiger schade voorkomen! Help mee! Maak de Rijn en Lek sterk door schilderwerk.'

DE VLIJT 2016

Een nieuw gebit voor De Vlijt

Het bovenwiel van molen de Vlijt in Meppel is helaas het enige wiel in deze grote maar wel heel erg lege molen. Gelukkig komt daar spoedig verandering in, want de molen gaat over een poosje mosterd maken. Echte Meppeler mosterd. Met uw steun zetten we kammen in het bovenwiel, zodat de molen weer kan draaien.

Een nieuwe kijk- , doe- en ervaarzolder voor De Roos

De Delftse molen de Roos verdient het om meer over te weten, te leren en te ervaren! Voor de duizenden bezoekers, die er jaarlijks komen, willen we  nieuw en bijdetijds informatiemateriaal maken en de educatiezolder opnieuw inrichten. Zodat jong en oud, Delftenaren en bezoekers van buiten Delft nog beter ervaren hoe bijzonder molen De Roos is.

Wieken en riet voor molen het Noorden

Uw molenproject ?

Heeft u zelf een molen in eigendom of bent u actief in een molenstichting, dan kan het Molenfonds behulpzaam zijn. Kijk bovenaan deze pagina in de menubalk bij Aanvragen bij het Molenfonds en lees meer over de mogelijkheden.