Ja, ik wil nalaten aan molens

U kunt de molens in Nederland ook een warm hart blijven toedragen als u er niet meer bent. Op deze manier zorgt u er voor dat dit cultuurhistorisch erfgoed voor de volgende generatie behouden blijft. U steunt het molenbehoud en –onderhoud dan via een nalatenschap.

Testament
Bij een nalatenschap neemt u in uw testament een gift op voor de molens. Een mooie manier om uw binding met de Nederlandse molens ook op lange termijn zichtbaar te maken. Vele molens zijn al gered door een legaat of erfstelling.

Meer informatie
We informeren u graag als u vragen heeft hoe een legaat of erfstelling in zijn werk gaat. U kunt ons gerust vrijblijvend bellen of e-mailen. De gegevens vindt u onder contact. We kunnen u ook in contact brengen met onze notaris.
Meer informatie over nalaten vindt u ook in onze Brochure Schenken en nalaten. U kunt deze downloaden als pdf. U kunt de brochure ook thuis ontvangen door onderstaand formulier in te vullen.

Nalaten

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
CBF-erkenning-groot

* De Hollandsche Molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.

Kijk hier voor ons privacybeleid.