Ja, ik wil schenken

U kunt ook molens voor een langere termijn steunen met een periodieke schenking. Door bijvoorbeeld 5 jaar lang elk jaar een bedrag over te maken. De molens zijn u dankbaar, het scheelt u een hoop administratie én het levert u ook nog een mooi belastingvoordeel op. Bekijk de brochure.

Actie
De Hollandsche Molen betaalt de kosten van de notariële akte voor u als u gebruik maakt van onze notaris en meer dan € 1.000,- schenkt. Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw N. Bakker, 020-6238703.

Belastingvoordeel
Als u vijf jaar of langer aan het Molenfonds een vast bedrag schenkt en dit vastlegt in een overeenkomst, kunt u dit bedrag elk jaar voor 125% van de inkomstenbelasting aftrekken. U heeft al voordeel bij een gift vanaf € 100,- per jaar. Voor schenkingen boven € 1.000,- raden wij u een notariële akte aan.
Als dank krijgt u gratis het blad Molens toegezonden van vereniging De Hollandsche Molen.

Meer weten
Als u meer wilt weten over periodiek schenken, dan kunt u geheel vrijblijvend bellen of e-mailen. Dan adviseren wij u graag. U kunt ook onze Brochure Schenken en nalaten bekijken. U kunt de brochure Schenken en nalaten ook thuis ontvangen door het weergegeven formulier in te vullen.

Ja, ik wil schenken
Wilt u de molens in Nederland een bedrag schenken? Dan kunt u de Overeenkomst Periodieke Schenking invullen en per post naar ons toesturen.

JA, ik vraag de brochure Periodiek schenken aan

  • DD slash MM slash JJJJ
CBF-erkenning-groot

* De Hollandsche Molen verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden gebruikt om u informatie toe te sturen. Indien u dit niet wenst, kunt u een e-mail sturen naar dhm@molens.nl.

Kijk hier voor ons privacybeleid.